Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Srednja škola Veliko Gradište
Stranica je optimizovana za pretraživače
Poseta:

U Velikom Gradištu održana prva EkOlimpijada u 2011. godini

Na trgu Mladena Miloradovića u Velikom Gradištu je održana prva “EkOlimpijada” u 2011-oj godini, a naredne su najavljene za Bujanovac, Sjenicu, Pančevo, Smederevo…

S obzirom na veliki uspeh u 2010-oj, uz podršku Olimpijske solidarnosti Međunarodnog olimpijskog komiteta, “EkOlimpijada” se nastavlja i u 2011-oj, a novi ciklus startovao je u Velikom Gradištu.
Na početku, goste su pozdravili Vlade Divac, predsednik olimpijskog komiteta Srbije, predsednik opštine Dragan Milić i nosioci olimpijskih medalja Slavica Đukić, rukometašica i Slobodan Kovač odbojkaš, oboje iz Velikog Gradišta.

Nakon svečanog otvaranja održane su brojne radionice. Deca su igrala Olimpijski fudbal, učili o toleranciji na ARCTOS radionici, a u okviru EkOlimpijskog igrališta su pored ostalog reciklirali limenke. Na kraju, svako dete dobilo specijalno dizajniranu eko-medalju.


Besplatan tenis

Obaveštavamo sve studente, učenike srednje škole, osnovnih škola u opštini Veliko Gradište da je Javna ustanova Sportski centar Veliko Gradište od četvrtka 9. 06. 2011. god. uvela BESPLATNE TERMINE ZA REKREACIJU NA TENISKOM TERENU u periodu od 12.00 do 17.00 časova radnim danima.

Besplatni termini za rekreaciju su isključivo za učenike i studente koji uz đačku knjižicu ili indeks mogu rezervisati maksimalno dva sata rekreacije nedeljno . Za rezervacije termina javiti se lično kod dežurnih radnika domara U Hali Sportova Javne ustanove SCVG.

Uživajte u letnjem raspustu , Vaš

SPORTSKI CENTAR VELIKO GRADIŠTE